De ce sa alegi Profi Service?

Echipa de profesioniști oferă seriozitate și eficiență, la prețuri convenabile.

De ce sa alegi Profi Service Oradea

build

Mecanici calificati

In echipa Profi Service avem experti in toate domeniile, de la sistem de franare, turbo, motor, suspensie, diagnoza computerizata, pana la tinichigeri si vopsitori artisti

verified_user

Garantie 2 ani

Pe toate piesele montate de noi pe masina dumneavoastra cat si pe manopera.

Siguranta dumneavoastra e prioritatea noastra #1

Siguranta dumneavoastra depinde de conditia partilor mecanice a masinii dumneavoastra. Tocmai de aceea, prioritatea noastra #1 este sa asiguram servicii exceptionale, certificate RAR, cu mecanici experimentati, cu cele mai bune piese si garantia ca veti fi complet multumit de serviciile noastre.

Meritati cea mai buna deservire

Suntem mandri de faptul ca suntem service-ul auto cu cea mai mare rata de crestere din judetul Bihor. Pentru a va face sa ne vizitati cat mai usor, la noi gasiti intotdeauna:

 

  • mecanici prietenosi
  • reparatii in aceeasi zi (cu programare)*
  • respectarea garantiilor extinse

Profi Engineering srl este o societate certificata RAR pentru majoritatea tipurile de masini: Dacia, Audi, BMW, VW, Jaguar, Seat, Mercedes, Fiat, Saab, Daewoo, Iveco, etc.

Piese de cea mai buna calitate

La noi gasiti piese de cea mai inalta calitate, atat pentru piesele OEM (fabricate sub licenta) cat si OE (piese originale direct de la producatorul masinii). 

Garantie 24 luni

Suntem atat de siguri de calitatea pieselor montate si a muncii noastre incat va oferim 2 ani garantie pe toate piesele montate de noi pe masina dumneavoastra cat si pe manopera.

Suntem dornici sa va vedem la noi in service pentru revizia periodica  a masinii dumneavoastra! Sunati-ne acum, sau faceti o programare online.

* pentru toate lucrarile de intretinere: schimb de ulei, filtre, bujii, distributie, schimb anvelope, reglat faruri, etc.