Vopsitorie Auto Oradea

Vopsitorie Auto Oradea

Servicii profesionale de vopsitorie auto. Vopsire completă sau parțială, acoperire anticorozivă caroserie și pentru componentele acesteia, polish auto, cosmetizare auto, retușuri. De toate aceste servicii puteți beneficia în atelierul de vopsitorie auto Profi.

Utilizăm tehnologii moderne și economice de vopsitorie auto pentru a beneficia de un raport foarte avantajos calitate/preț. Dispunem de condiții optime de lucru și de personal calificat, dedicat și care pune pasiune în munca sa. În plus, relaționarea cu clienții este facilitată de faptul că în service-ul Profi se vorbesc patru limbi (română, maghiară, engleză și germană).
Produsele folosite sunt de calitate, ca urmare culoarea aplicată pe întreaga mașină sau pe o porțiune a acesteia va corespunde exact cu cea originală. Căutăm cele mai bune soluții împreună cu clienții noștri, oferim consultanță specializată, așa încât la final, să obținem rezultate deosebite.

Pentru rezultate strălucitoare apelați cu încredere la vopsitoria auto Profi!
Nagy Alexandru

Vopsitor auto exceptional

Are 7 ani experienta ca si vopsitor auto si are sub centura cursuri de specializare in Germania.

Pentru preturi vopsitorie auto pe element la sau la o masina intreaga, sunati acum!

Nu avem preturi fixe, pentru ca fiecare masina e zgariata/lovita intr-un mod unic si munca necesara cu fiecare element difera mult chiar si la acelasi tip/model de masina.

0732.10.20.30

Lesac Raimond

Pregatitor

Raimond este specialist pregatitor. In timpu liber ii place sa joace fotbal si sa faca culturism.

Sala Florin

Specialist dezmembrari/echipari

Florin a terminat scoala profesionala, specializarea mecanic auto. Lucreaza din 1997 si a lucrat 5 ani la Mercedes ca si finisor. Pe langa finisaje, Florin e specialist in elemente de siguranta: Airbag, centuri de siguranta.

Farkas Sorin

Pregatitor vopsitorie, mecanic

Sorin a terminat scoala profesionala Sinteza, specializarile mecanic auto si operator chimist. In timpul liber, ii place sa joace fotbal.

Filip Adrian

Pregatitor

Fiind un om precis, Adi are mare grija la detalii, fapt ce il face specialist in polisat.