Electrician auto Oradea

Electrician auto Oradea

Servicii de electrică și electronică auto, diagnoză computerizată, intervenții și reparații care sunt efectuate cu echipament performant, soft-uri upgradabile pentru orice marcă de autovehicul și personal bine pregătit, așa încât remediem cu succes defecțiunile apărute în sistem.

La Service-ul Profi reparațiile se efectuază conform schemelor electrice și standardelor prevăzute de fiecare producător în parte. Deasemenea, aveți posibilitatea achiziționării pieselor de schimb și a accesoriilor originale, la prețuri foarte accesibile. Oferim garanție pentru lucrările noastre și pentru piesele cumpărate de la noi.

Tehnologia auto a evoluat foarte mult, iar sistemele electrice și electronice auto sunt din ce în ce mai complexe, ceea ce poate duce la probleme complexe. Numărul tot mai ridicat de opțiuni existente în sistemele auto, necesită o atenție sporită și verificări periodice. Personalul nostru este specializat în activitatea de electrician auto și beneficiați de toată atenția pentru rezolvarea problemelor mașinii dumneavoastră.

Iacob Cristian

Electrician auto

Cristian lucreaza din 1998 si este specialist Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Jeep.

Pentru electrician auto, sunati acum!

0732.10.20.30