Tinichigerie Oradea

Tinichigerie Oradea

Echipa Profi Service prestează servicii de îndreptare a elementelor de caroserie, reparații pentru avarii parțiale sau daune totale.

Atelierul nostru deține instalații de lucru adecvate, aparatură performantă, scule și echipamente conexe. Tinichigeria auto Profi dispune de dotarea tehnică si documentația aferentă pentru efectuarea lucrărilor de recarosare și redresare a tuturor mărcilor de autovehicule.

Personalul nostru este calificat, are multă experiență în domeniu și execută o muncă de calitate de care veți fi mulțumiți. În plus, puteți beneficia de consultanță de specialitate.

La noi relația cu clienții este facilitată de faptul că peronalul nostru vorbește patru limbi (română, maghiară, engleză și germană).

Profi va oferă servicii profesionale pentru lucrările de recarosare la prețuri rezonabile și facilitează rezolvarea daunelor prin prezența unui birou de constatări daune în incinta Service-ului.Aveți nevoie de îndreptarea elementelor de caroserie? La tinichigeria auto Profi problemele se „indrepta” cu profesionalism!

Pentru preturi tinichigerie auto sunati acum!

0732.10.20.30

Specialistii nostri

Burger Daniel

Tnichigiu auto

Daniel si-a acumulat cei 14 ani de experienta lucrand printre altele ca si tinichigiu pentru reprezentanta Fiat, Lancia, Kia si Jeep..

Bumba Danut

Lacatus mecanic, sudor

Dl. Bumba este specialist in sudura cu argon si si-a acumulat cei 31 de ani de experienta in domeniu lucrand in tara si strainatate, printre altele la Repcon, Simbac, Dusa Doors.
Este un adevarat artist, dragonul din imagine fiind una din operele de arta realizate de el, pe vremea cand lucra in Cehia.

Petrut Marius

Mecanic auto, tinichiger

Marius a terminat scoala profesionala din Oradea si are sub centura 4 de ani lucrati ca si mecanic auto; Este specialist in finisaje.

Tolksai Janos

Sudor, lacatus mecanic

Dl. Toksai are peste 35 de ani experienta in constructii metalice si vorbeste trei limbi straine: franceza, germana si maghiara.