Centru constatări daune Oradea

Centru constatări daune Profi Service Oradea

Pentru o mai rapidă constatare a daunelor auto și pentru verificări tehnice concomitente, la Profi Service beneficiați de un centru de constatări auto care vă oferă serviciile necesare rezolvării daunelor.
În situația unui accident sau a unei avarii aveți nevoie de soluții practice, rapide și la îndemână. Profi Service vine în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră cu specialiștii și condițiile optime necesare, așa încât să reducem din neplăcerile cauzate de situațiile neprevăzute din viață!
Nu vă faceți griji dacă nu știți ce aveți de făcut în astfel de situații, pentru că personalul centrului de daune vă este alături, cu sfaturi relevante și fără costuri suplimentare.

Indiferent de compania de asigurări la care trebuie depus dosarul de daună, în Centrul de Constatări Daune Profi Service beneficiați de consiliere gratuită în privința daunelor, a demersului legal și a service-ului.


Hoffman Florin

Manager service

Florin lucreaza din 2003 ca si specialist Volkswagen, Audi, iar in 2010 a obtinut numeroase specializari de la Porsche Romania.
A terminat facultatea de automatizari si calculatoarea de la Universitatea Oradea si vorbeste doua limbi.
Timpul liber si-l petrece rezolvand puzzle-uri logice si rebus.