Mecanica auto Oradea

Mecanica auto Oradea

Efectuăm o gamă largă de reparații în atelierul nostru de mecanică auto, pentru toate mărcile auto. Vă punem la dispoziție personal specializat și cele mai bune dotări tehnice și mecanice pentru a vă putea bucura de călătorii în siguranță și fără probleme.

Service-ul Profi dispune de dotări tehnice la standarde europene și vă oferă întreaga gamă de servicii de diagnoză, reparații și întreținere auto și deasemenea, posibilitatea achiziționării pieselor de schimb și a accesoriilor originale, la prețuri foarte accesibile. Oferim garanție pentru lucrările noastre și pentru piesele cumpărate de la noi.

Faptul că dispunem de personal foarte bine pregătit, cu multă experiență, ne recomandă ca fiind prima opțiune în alegerile dvs. În plus, în atelierele noastre se vorbesc patru limbi (română, maghiară, engleză și germană), ca urmare putem relaționa mai bine cu clienții noștri.

În atelierul de mecanică auto Profi, beneficiați de consultanță specializată, verificări auto complete (de exemplu înainte de plecarea în călătorii), centru de constatări daune, astfel că problemele sunt rezolvate eficient și în mod profesionist.

Fie cautati un mecanic auto non stop In Oradea, tinichigerie si vopsitorie auto, electrician auto, la noi gasiti toate serviciile de care aveti nevoie intr-un service auto:
  • intretinere periodica la partea mecanica
  • reparatii generale
  • intretineri si reparatii complexe ale motoarelor de toate felurile: benzina, diesel, gaz, electrice si hibride
  • intretineri si reparatii la sistemul de rulare si franare
  • intretinere si reparatii la sistemul de suspensii, articulatii
  • service complet la cutii de viteze si la diferentiale
  • reparatii instalatii de aer (si reincarcare clima), instalatii electriceSunati-ne acum!

0732.10.20.30

Szotter Sandor

Mecanic auto

Cu cei 12 ani de experienta, Sandor se mandreste cu diplomele de la Bosch pentru cursuri avansate in: turbo, sistem de franare, pompa injectie si injectoare benzina. El vorbeste 4 limbi: romana, maghiara, engleza si italiana, iar in timpul liber participa la curse auto, face tuning auto prin chip auto si software tuning.

Nagy Norbert

Specialist climatizare

Fost Campion National la saritura in inaltime Norbert are o experienta de 3 ani in sisteme de climatizare.

Horvath Francisc

Mecanic auto

Francisc are diploma de mecanic si este specialist in sisteme de franare. Printre pasiunile lui sunt fotbalul si cantatul la pian.

Hoffman Florin

Manager service

Florin lucreaza din 2003 ca si specialist Volkswagen, Audi, iar in 2010 a obtinut numeroase specializari de la Porsche Romania.
A terminat facultatea de automatizari si calculatoarea de la Universitatea Oradea si vorbeste doua limbi.
Timpul liber si-l petrece rezolvand puzzle-uri logice si rebus.