Tractari auto Oradea

Tractari auto Oradea

Profi Service Oradea asigură tractare non-stop și service auto la cele mai înalte standarde, la cele mai mici prețuri.

Ați rămas în drum din cauza unei defecțiuni la mașină sau din cauza unui accident? Apelați la tractări auto Profi pentru a rezolva problemele foarte rapid și profesional. Noi deținem echipament adecvat și personal calificat pentru tractarea în siguranță a oricărui tip de vehicul și ne punem la dispoziția clientului non-stop. Deasemenea, relația cu clienții este foarte eficientă, deoarece avem personal vorbitor in sase limbi (romană, maghiară, engleză, germană, italiană si spaniolă).

În plus, facilităm rezolvarea daunelor auto prin prezența unui birou de constatări daune în incinta Service-ului auto Profi.

Viața este neprevăzută, dar cu tractări auto Profi, totul devine mai ușor!

Nu sta în drum! Sună acum! La telefon +40 732-10.20.30.

Va invitam sa vizitati si site-ul nostru dedicat tractarilor auto Bihor, www.tractarioradea.com
Tot aici puteti consulta si preturile practicate de noi pentru asistenta rutiera si tractari auto in Oradea, precum si cele pentru judetul Bihor.
Efectuam transport trailer la preturi bune si oferim si servicii de tractari camioane.


După ce mașina avariată vă este tractată în service-ul auto Profi, de aici puteti si inchiria o masina de schimba.
Cosmin Varciu

Tehnician depanare

Cosmin are carnet de conducere pentru toate categoriile auto, inclusiv atestat ADR pentru utilaje. Are curs de prim ajutor, salvator si descarcerare. Are peste 10 ani de experienta in UE si vorbeste patru limbi straine: italiana, spaniola, engleza si maghiara.